joi, 11 februarie 2010

God and aliens

Asa cum am promis voi spune ceva si despre D-zeu si Extraterestrii. Sa incepem cu inceputul…

,,Teoriile” astea le basise mintea mea de multa vreme dar nu le stiau decat cei care erau dispusi la un dialog (a se citi dialog, nu monolog) pe tema asta (care de altfel nu sunt foarte multi).

Ambele teme sunt oarecum interconectate.

E incredibil cum marea majoritatii a oamenilor cred in ce le spun ,,popii”, Biserica (aici ma refer la institutie) si Biblia (de fapt marea majoritatii religiilor existente). ,,Crede si nu cerceta” e cea mai idoata fraza pe care a spus-o Iisus, si pe care milioane de oameni o urmeaza ca pe o lege ei nefiid in stare si ne avand curajul (ca de fac pacate, sau sunt prea ignoranti) sa isi puna intrebari despre natura vietii, divinitate… Daca nu ar esista asa zisii eretici (pacatosi) omenirea ar trai si acum in bezna in pesteri incercad sa supravietuiasca in mare majoritate cu radacini si carne cruda fiind lipsiti de un limbaj dezvoltat.

V-ati intrebat vreodata daca D-zeu nu este chiar cine spune Biblia si el este de fapt chiar Satan… el avand controlul asupra umanitatii si avand o mentalitate de invingator a rescris istoria?

Sau, ce este sufletul uman? S-a dovedit ca la moarte grutatea corpului scade cu cateva grame (in afara de aerul din plamani) si ca se degaja unele energii care ,,dispar” ca prin minune. Ce sunt aceste energii: ele sunt un tip de energie necunoscut omului pe care asa zisul D-zeu (ca rasa, ei fiind niste fiinte energetice) le colecteaza pentru a se hrani cu ele sau pentru a le folosi pe post de combustibil…

Cum a aparut viata? Viata (viata, omul) a fost creata in laborator de o rasa (poate mai multe) care au avut ca scop studierea nostra… Asa cum o colonie de bacterii are unuversul ei intr-o eprubeta asa avem si noi (iar ei ne studiaza).

Cati dintre voi stiu ca acum cateva luni, saptamani, Vaticanul a recunoscut existenta extraterstrilor, iar oamenii au fost clasificati ca ,,oaia pierduta a lui D-zeu”.

Argumentul ca religia are ca rol stabilirea limitelor de comportament uman in privinta evitarii anarhiei nu mai are nici o valoare acum cand omenirea trebuie sa treaca mai departe de vechile prejudecati (spre care va privi inapoi la fel cum privim si noi epoca Evului Mediu, zis si intunecat) si sa priveasca spre stele, Univers, locul pe care trebuie sa il exploreze si pe care sa il numeasca ,,casa” (astfel scapand de problema supra-popularii pamantului si a poluarii) sa intalneasca extraterestrii care sigur exista si ne supravegeaza evalundu-ne dezvoltarea tehnologica si mentala.

E imposibil ca in modul in care pe Pamant sa apara viata, in alta parte sa nu apara nimic (nici macar inferioara noua din punct de vedere tehnologic).

NU vom afla daca exista viata extraterestra stand cu ,,curul in barca noastra” si ascultand undele din Cosmos ca niste voiory (nu stiu daca am scris perfect corect, dar cred ca ati prins ideea), cand putem foarte usor sa ajungem pe Luna, Marte si sa intemeiem colonii care ne-ar facilita accesul la resurse, spatiu si asigurand-une modul de construire a unor nave pentru explorarea spatiului (macar automate, daca nu cu echipaj uman), construirea unor nave DOAR pentru zborul cosmic fiind mult mai usoara in spatiu la gravitaie mai mica ( si nefiind nevoie ca ele sa fie ridicate de pe Pamant, lucrul cel mai important si greu de efectuat).

Sunt sigur ca am mai uitat cate ceva, dar pe masura ce imi aduc aminte voi adauga.

Greselile ortografice se datoreaza orei, oboselii si stresului de peste zi si noapte (in nici un caz autorului).

Next: Povestire SF( Nu stiu cand va urma deoarece ideea exista de mult timp, dar lenea o impiedica sa fie asternuta pe vre-un suport)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu